Grote feestzaal huren in Zoetermeer

Wil je een feest organiseren voor honderden mensen? Bijvoorbeeld een groot bedrijfsfeest, schoolfeest of bruiloftsfeest? De deuren van feestcafé Spetters staan voor je open!

Danscafé Spetters is gelegen in het centrum van Zoetermeer. Het gebouw is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Ook zijn er meerdere beveiligde fietsenstallingen. In de nabijgelegen parkeergarages parkeren bezoekers de eerste twee uur gratis.

Alle faciliteiten tot je beschikking

Een feest organiseren vergt al genoeg tijd, daarom nemen wij graag alle regelzaken voor je uit handen. Wij zorgen voor goede DJ's en muziek, een garderobe, beveiligers en natuurlijk heerlijk drankjes. Kortom: jij hoeft alleen maar mensen uit te nodigen, wij regelen de rest.

Spetters is geschikt voor feesten vanaf 100 personen. Op zoek naar een kleinere ruimte? Bekijk dan de verhuurpagina van The Old Pal. Dit restaurant is van dezelfde eigenaar als danscafé Spetters.

Naar website The Old Pal

Kosten van de zaalhuur

Wil je Spetters huren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. De prijs is namelijk sterk afhankelijk van het aantal bezoekers en jouw wensen. Op basis van je wensen maken we een vrijblijvende offerte. Neem daarom nu contact op.

Nu contact opnemen