Veilig uitgaan in Spetters

Een avondje uitgaan in Spetters is hartstikke leuk en dat moet vooral zo blijven! Wij hebben daarom meerdere maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het ook zo blijft. Onze gasten moeten zich namelijk altijd veilig voelen. Daarom hanteren wij deze regels en maatregelen:

Vraag naar Angela

Voel je je als vrouw zijnde niet veilig omdat je wordt lastiggevallen door iemand? Ga dan naar de bar en stel dan de vraag "Is Angela er?" Wij weten dan dat er iets aan de hand is en schakelen direct de beveiligers in. Op deze manier kan je veilig en laagdrempelig om hulp vragen.

Deurbeleid

Aan de deur hanteren we een streng deurbeleid. Ongewenste figuren, zoals mensen die een drankje te veel op hebben of drugs gebruikt hebben, weigeren we direct. Ook te grote groepen, of groepen die voor spanning zorgen, weigeren we aan de deur. Hiermee voorkomen we zoveel mogelijk de kans op een vechtpartij of opstootje.

Beveiligers en oplettend personeel

Spetters maakt gebruik van gecertificeerde en ervaren beveiligers, die de juiste training hebben gevolgd om de orde binnen Spetters te handhaven. Daarnaast staan we in nauw contact met de lokale politie. De beveiligers controleren regelmatig de dansvloer en spreken overlastgevers aan. Seksuele intimidatie, ongewenste intimiteit, racisme en discriminatie tolereren we absoluut niet. Indien iemand dit gedrag vertoont zullen we deze persoon onmiddellijk de toegang ontzeggen.

Ook het (bar)personeel houdt de mensen op de dansvloer in de gaten. Als een personeelslid opmerkt dat iemand wordt lastiggevallen, roepen we direct de beveiliging.

Mocht je onverhoopt toch een gevoel van onveiligheid ervaren, maak dan contact met de bedrijfsleiding of beveiliging. Wij kunnen dan op discrete wijze actie ondernemen.

EHBO

Het personeel heeft toegang tot middelen als verband, pleisters en gaas. Bij ongevallen kunnen we daarom eerste hulp verlenen en bellen we waar nodig een ambulance. Er is standaard een BHV'er in Spetters aanwezig.