Corona

Huidige situatie (vanaf 13 november 2021):

Spetters is momenteel gesloten voor reguliere openingsavonden.Toegang tot Spetters is mogelijk met het coronatoegangsbewijs en je ID-bewijs rekening houdend met de Corona-basisregels:

In alle horeca is de verplichte sluitingstijd tussen 20.00 en 06.00 uur. Alle evenementen kunnen plaatsvinden met een coronatoegangsbewijs. Evenementen binnen met vaste zitplaats kunnen tot maximaal het aantal aanwezige stoelen. Dit geldt ook voor Spetters.


Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.

- Een eventuele toegangangstest kun je doen via www.testenvoortoegang.org (dit kan ook in Zoetermeer)
- Als je niet bent gevaccineerd of een herstelbewijs hebt, maak dan een afspraak op de dag dat je naar Spetters wilt komen (testen zijn namelijk maar 24 uur geldig)
- Download de CoronaCheck App (voor je de sneltest afneeemt)
- Neem de sneltest af op de afgesproken datum
- Binnen een uur ontvang je een e-mail met daarin een code, die code kun je in de CoronaCheckApp invullen waarmee jouw uitslag in de app komt
- Zorg dat je de gedownloade app, samen met je ID, klaar hebt voordat je binnenkomt

In samenwerking met restaurant-café The Old Pal en café Oude Vrienden, beide gevestigd tegenover Spetters, ontvangen wij jou elke dag van 11.00 tot 20.00 uur.

Op aanvraag kunnen jij en je vrienden Spetters exclusief reserveren voor 30 tot 70 personen (uitsluitend voor groepen van 18+ of voor groepen van 12+ tot 18), waarbij een verplichte zitplaats geldt.

Voor de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen:
0653195821
info@spetters.nl

Spetters Zoetermeer zal te allen tijde de overheidsmaatregelen respecteren en naleven.

Wij blijven onze Gasten dankbaar voor het geduld in de gezamenlijke strijd tegen Corona.